Wanneer u een autoverzekeringsbeleid voor uzelf of uw tiener afsluit, kunnen de dekking en voordelen uitgebreid zijn, waardoor het moeilijk is om de autoverzekering te vergelijken. Verzekeringsmaatschappijen berekenen autoverzekeringsprijzen volgens uw rij-record, uw leeftijd en het type auto dat u rijdt. Als je een goede student bent, kun je je misschien in aanmerking komen voor goede driverkortingen. Als je een goede chauffeur bent zonder verkeersovertredingen, bespaar je nog meer.

Autoverzekering vergelijken

Tiener chauffeursverzekeringsprijzen worden anders berekend dan die van volwassenen. Hoewel er geen standaardformule is om autoverzekeringsprijzen te vergelijken, zijn er enkele dingen die u kunt doen om uw premies te verlagen of uw spaargeld te verhogen. Het belangrijkste om te doen voordat u begint met het vergelijken van het automatische beleid is om de gemiddelde jaarlijkse kosten voor uw leeftijd, geslacht en type voertuig te achterhalen.

Wanneer u autoverzekeringsmaatschappijen vergelijkt, moet u weten wat in uw beleid is opgenomen. De meeste beleidsmaatregelen omvatten de bescherming van het lichamelijk letsel, aansprakelijkheidsdekking en tegenheffing van botsing. Lichamelijk letselbescherming betaalt medische uitgaven die u in de plicht kunt oplopen. Aansprakelijkheidsdekking dekt de kosten die verband houden met claims van ongevallen die u veroorzaakt. Collision Damage Waiver beperkt het bedrag dat uw verzekeraar betaalt voor uw reparatie of vervanging van uw voertuig als het is beschadigd bij een ongeval.

Uw credit score en wat in uw kredietrapport is ook van invloed op de autoverzekeringspercentages. Auto-verzekeringspremies voor jonge chauffeurs verschillen van die van oudere stuurprogramma’s. De minimale credit score die nodig is om in aanmerking te komen voor een beleid is meestal ongeveer een credit score van 650. Maar wees niet ontmoedigd. U kunt nog steeds een goedkope autoverzekeringspercentage vinden door een online-side-by-side-vergelijking te doen.

U kunt ook internet gebruiken om uw side-by-side autoverzekeringscitaatvergelijking te doen. De eenvoudigste manier om offertes te vergelijken is om minimaal drie verschillende offertes online te vragen. Bij wet moeten de meeste bedrijven u verstrekken van ten minste drie gratis verzekeringsoffertes, dus zorg ervoor dat u er minimaal drie online indient.

Nog een ding dat u misschien wilt overwegen, is of uw staat vereist dat u niet-verzekerde automobilistbescherming of bewijs van aansprakelijkheidsdekking heeft. Elke staat heeft verschillende vereisten, dus zorg ervoor dat u erachter komt wat nodig is voor uw staat. Onverzekerde motoristische dekking en verzekering langs de weghulp kunnen aanzienlijk variëren onder de staten. Een side-by-side-vergelijking geeft u een goed idee van wat nodig is. De eenvoudigste manier om verschillende autoverzekeringsquotes te krijgen is om rechtstreeks naar een online verzekeringsvergelijkingssite te gaan.

motorverzekering : Ook uw recente moto geniet van een interessant kortingstarief. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Vanaf 140 euro voor de 1e moto en 70 euro jaarpremie voor de 2e moto.

oldtimer verzekering : Wist u dat 95% van de oldtimers enkel een beperkte verzekeringspolis hebben en niet goed beschermd zijn? Daarom lanceert Erard Verzekeringen nv 2 nieuwe formules om uw oldtimer te beschermen met een omnium van 250 € ( tot 25.000 € ) of 380 € ( tot 50.000 € ) jaarpremie, inclusief pech hulp.